Expertise

Heeft u een schade voor uw verzekering, een geschil tussen aannemer en opdrachtgever, een verborgen gebrek, is het werk onprofessioneel uitgevoerd? Wij onderzoeken en rapporteren in de vorm van een Expertise. Een duidelijke en inhoudelijke  rapportage geschreven in ondubbelzinnige bewoording welke duidelijk maakt wat er gaande is, hoe op te lossen en wat eventueel de globale kosten zijn. Het rapport is te gebruiken en bedoeld voor juridische doeleinden.

Plan direct een Expertise in

U kunt direct een afspraak inplannen voor een Expertise door op de afspraak-knop te drukken. Kies dag en tijd en het is geregeld. Als u ervoor zorgt dat we toegang krijgen dan zorgen wij dat er een grondig onderzoek plaatsvindt.

Mogelijkheden


Expertise

Onderzoek ter plaatse waarna een Expertise rapport wordt samengesteld met bevindingen, conclusies en aanbevelingen.

Expertise met kostenraming

Expertiserapport, met als extra een kostenraming van de benodigde maatregelen en bijkomende komende zaken.


* De genoemde prijzen gelden voor onze regio en omvatten een enkel specifiek probleem. Bij afwijkingen tov deze uitgangspunten zal vooraf een aangepaste offerte worden aangeboden.


Onze opdrachtgevers

Advocaten kantoren, huizenkopers- en verkopers, makelaars, verzekeringskantoren, gemeenten, particulieren en aannemers of andere uitvoerenden. Wij concluderen altijd onafhankelijk en naar eer en geweten.